Mizarstvo Svetelj

POGOJI POSLOVANJA

1. Odveza Odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh.

2. Varovanje Podatkov
Osebne podatke, ki nam jih boste zaupali, ne bomo v nobenem primeru posredovali tretjim osebam, ki nimajo neposredne povezave z našim poslovanjem, razen v primeru zlorab, kriminalnih dejanj in ostalih kršitev zakona.

3. Obveščanje
Strinjate se, da vas lahko občasno obveščamo z informacijami, ki so neposredno povezane z našimi storitvami.

4. Piškotki
Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na računalnike uporabnikov in omogočajo prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete našo stran. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši strani. Z nadaljno uporabo te spletne strani, se strinjate z našo politiko piškotkov. Ker si prizadevamo, da bi vam zagotovili uporabne vsebine, naša spletna stran optimalno deluje, če so piškotki omogočeni. Nekateri piškotki, ki jih uporabljamo, so sejni piškotki, ki trajajo le toliko časa, dokler uporabnik ne zapre brskalnika. Nekateri piškotki pa so trajni, in ostanejo shranjeni na uporabnikovem računalniku dalj časa. Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo:

Sejni Piškotki Ti piškotki so nujno potrebni za delovanje določenih strani na spletnem mestu, kot so npr. obrazci za Naročilo kataloga, PDF priročnikov, E-novice. Taki piškotki so nujno potrebni, da si stran zapomni in izvede uporabnikovo zahtevo
Piškotki Za Namen Analiziranja Prometa Ko uporabnik obišče spletno stran, se splošni, neosebni podatki (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in ključnih besed, ki vodijo na mesto, uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na strani, obiskane strani) avtomatično beležijo. Te informacije uporabljamo za spremljanje obiskanosti strani in vsebin, ter za izboljševanje le teh. Vaši podatki niso predmet nadaljne obravnave in niso posredovani tretji osebi.
Spletno Vedenjsko Oglaševanje Ti piškotki dinamično prikazujejo naše oglase na drugih izbranih spletnih mestih.. Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za namen prikazovanja ciljanih oglasov na drugih spletnih straneh. Ti piškotki zagotavljajo prikaz oglasov, ki ustrezajo vašim interesom. Piškotki zabeležijo vaš obisk spletne strani in to informacijo delijo z drugimi organizacijami, npr. oglaševalci.
Piškotki Družabnih Omrežij V naših domenah so lahko tudi elementi, ki nastavljajo piškotke v imenu drugih podjetij, na primer gumb »Všeč mi je« družbe Facebook in gumb »Tweet« družbe Twitter. Včasih vključimo tudi video posnetke iz strani, kot je YouTube. Kadar si na spletnem mestu ogledate določen video posnetek iz spletnega mesta youtube, ki je vdelan v vsebino, vam lahko Youtube pošlje piškotke. Njihovih piškotkov ne nadzorujemo mi, zato si več informacij o njihovih piškotkih lahko preberete na njihovih spletnih straneh.
5. Spreminjanje Nastavitev Piškotkov
Nastavitve glede piškotkov lahko nadzirate in kadarkoli sami spreminjate. Spletna stran bo najbolj optimalno delovala, če so piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika. Vsak brskalnik je drugačen, zato si navodila za spreminjanje nastavitev za piškotke v meniju s pomočjo za vaš brskalnik, ki ga uporabljate.

POPULARNI IZDELKI

Vinoteka

Vinoteka

Zabojnik za smetnjake

Zabojnik za smetnjake

Vrtljiva deska

Vrtljiva deska

MIZARSTVO SVETELJ GOSTUJE:

SSL certifikat
Copyright © 2018 | Vse Pravice Pridržane | O Nas | Kontakt | Pogoji Poslovanja | Zemljevid Strani | Izdelava spletnih strani